Elindult a nevezés az Óbudai Futófesztiválra

Továbbra is kétnapos az Óbudai Futófesztivál! Új távok, az 5.5 km és 10.5 km! 

Szeretnénk, hogy mindenki kényelmesen rajthoz tudjon állni, szülők együtt futhassanak gyermekeikkel, vagy akár további kihívást érezve magukban a másik napon, kényelmesen indulhassanak a hosszabb távokon is. A két napon összesen 8 választható távon tudnak a nevezők rajthoz állni.

A Mini távon – az 500 m-en – csak 10 éves kor alatti gyerekek jelentkezését várjuk. Óvodás korú gyermekeket a Mini távon egy szülő kísérhet. Nevezést ezen a távon nem szükséges rögzíteni, de kérjük a korhatár figyelembe vételét, mert a cél az, hogy ezen a távon valóban óvodás korú gyermekeknek adjunk lehetőséget.  A 2017 m távon a nevezések rögzítésének nincs alsó határa, 10 éves kor alatti gyermeknek szülői kíséret szükséges!  A rövidebb távok kedvelőinek, a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek a 2017 méteres futást ajánljuk, ahol babakocsival is elindulhatsz! Aki nagyobb kihívást érez magában, rendszeresen fut indulhat a hosszabb távokon. A Futófesztivál első napján is megmérettetheted magadat! Kiváló lehetőséget nyújt erre a 3.5 km és 5.5 km távmegtétele. Ha indultatok a Családi futamon egy kis szusszanás  Apa és Anya elindulhat ezeken a távokon.
 
Vasárnap -04.23-án - várjuk résztvevőinket az örök kedvenccel a félmaratoni távval, amelyet ebben a szezonban is lehet csapatban teljesíteni. De hogy vasárnap se maradjunk újdonság nélkül új távként a 10.5 kilométeres futam várja a kilométerek szerelmeseit. Mindhárom távon időméréssel. Korhatár a félmaratonra: csak azok jelentkezését tudjuk érvényesnek tekinteni, akik a verseny időpontjáig 16. életévüket betöltik, azaz 2001. április 23. előtt (vagy aznap :)) születtek!
 
 

Nevezés az esemény honlapján, ahol hasznos információkkal segítjük a versenyre készülőket. 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó