Hamarosan Óbudai Futófesztivál 2016!

A 2016-os verseny fővédnöke: Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok, Világ- és Európa bajnok kajakozó a Magyar Kajak – Kenu Szövetségszövetségi vezetőedzője, aki az egyik legeredményesebb magyar kajakozóként, a sport elkötelezett híveként és támogatójaként szívesen vállalta, hogy képviseli, erősíti az eseménysorozat által képviselt célokat.

A verseny védnöke: Bús Balázs Óbuda–Békásmegyer polgármestere

A helyszín változatlanul a Duna-part, ez a természetes környezet immár hatodik alkalommal ad otthont a rendezvénynek. Évről évre április utolsó hétvégéjén rendezi meg a sporteseményt az Óbudai Sport Nonprofit Kft., azzal a céllal, hogy a helyi és környező térségek futóköreit erősítsék, részvételre ösztönözzenek egyént és csapatot egyaránt.

Újdonságok a Futófesztiválon!
A Futófesztivál immár kétnapos, 2016. április 23-24-én kerül megrendezésre. Ennek oka, hogy így mindenki kényelmesen rajthoz tud állni, szülők együtt futhatnak gyermekeikkel, vagy akár további kihívást érezve magukban a másik napon, kényelmesen rajthoz tudnak állni a hosszabb távokon is.

Regisztráció
Az esemény saját honlap működésével kezdi meg az idei szezont, amely már február 29-től hasznos információkkal és az esemény részleteivel segíti a versenyre készülőket. Ezzel egy időben elindult a nevezés is, amelyet szintén a honlapon, tehetnek meg az érdeklődők.

 www.obudaifutofesztival.hu

Új távok, időmérés a 7 km-es távon is!
A két napon összesen 8 választható távon tudnak a nevezők rajthoz állni. Április 23-án a Családi Futónapon mini, midi, családi, 3,5 km-es és nordic walking távon, míg április 24-én a kilométer szerelmeseinek szervezett futamokon 7 km-es, félmaratoni, és félmaratoni váltóban 2 és 3 fős csapatokba szerveződve mérettethetik meg magukat az indulók. A félmaratoni szakaszon a futók kezdeményezésére a idén korábbra tettük a kezdési időpontot. Szintén a résztvevők igényét figyelembe véve a 7 km-es távon is lesz időmérés.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata valamint a versenyt szervező és lebonyolító Óbudai Sport Kft. is bízik benne, hogy a változtatások még több lelkes óbudait csábítanak a szabadba és közös sportolásra. Találja meg az Önnek leginkább megfelelő távot és nevezzen még ma!

/forrás:obuda.hu/

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó