***ELMARAD*** Rekortánra fel! - Folytatódik a futótechnikai edzés a békásmegyeri futókörön

 

2020. november 11-én életbe lépett kormányrendelet értelmében (https://magyarkozlony.hu/) a november 13-ra tervezett Rekortánra fel! közösségi futóeseményünk elmarad!

 

A múlt heti edzés sikerének köszönhetően tovább folytatjuk futótechnikai edzésünket a békásmegyeri futókörön (Táncsics Mihály utca, Lukács György utca és Ezüsthegy utca által körülhatárolt területen).

Múlt alkalommal a karmunkán és a helyes tartáson volt a hangsúly, november 13-án a talajfogás és a lábmunka fog dominálni. Ez az edzés továbbra sem a kilométergyűjtésről szól, hanem maradunk az alapoknál és gimnasztikával, futóiskolai gyakorlatokkal fejlesztjük a mozgáskoordinációt és a lépésfrekvenciát.

 

Találkozóhely: Budapest, 1039 Lukács György u. 15, Lábtenisz pálya

Találkozó időpontja: 17:45-17:59

Kezdés: 18:00 pontosan

Az edzés tematikája:

15 perc bemelegítés, gimnasztika

30 perc futóiskola, lépcsőzés

15 perc levezetés, nyújtás

Az edzés vége: 19:00

Részvételi díj: ingyenes

Nevezés: szükséges, mely az alábbi nevezési lap kitöltésével tehető meg, tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre, valamint figyelembe véve a futókör kapacitását az eseményt 20 főben maximalizáltuk.

Az edzést Marton-Mlecsenkov Éva, a CoffeeRUN Egyesület alapítója fogja tartani.

Kérjük az érdeklődőket, hogy az időjárásnak megfelelő futóruházatban érkezzenek majd a helyszínre, a frissítéshez vizet, sportitalt hozzanak magukkal. A pandémiás helyzetre tekintettel, kérjük az eseményen résztvevőket, hogy fokozottan figyeljenek majd a távolságtartásra az edzés ideje alatt.

Kezdőket, újrakezdőket is szeretettel várunk az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megvalósuló ingyenes futóedzésen!

 

REGISZTRÁCIÓ LEZÁRVA!


 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó