Véget ért az óvodai úszásoktatás II. szakasza

454 nagycsoportos óvodás részvételével sikeresen lezárult az ingyenes óvodai úszásoktatás II. szakasza múlt héten. Az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megvalósuló Rajtkőre Óbuda programban, összesen 954 iskolaérett óvodásnak nyílt lehetősége arra az idei nevelési évben, hogy heti 2 alkalommal elsajátítsa az úszás alapjait.

Kiváló oktatók vezették be a gyerekeket az úszás rejtelmeibe és munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy az óvodások hétről hétre egyre bátrabban és magabiztosabban vegyék birtokba az uszodát. Köszönjük a Római Sport Egyesület, a Darnyi Tamás Úszóiskola, a Római Teniszakadémia szakképzett edzőinek a munkáját, akik szakmai profizmusukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a gyerekek életre szóló élménnyel gazdagodjanak a program 9 hetében.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata továbbra is támogatja a gyermekek rendszeres testmozgásra való nevelését. A jelenleg fennálló helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy az úszásoktatás III. szakasza elinduljon. Amennyiben a program újabb óbudai óvodák bevonásával tovább folytatódhat, hírt adunk róla.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó