Töretlen népszerűségnek örvend az óvodai úszásoktatás

A tavaszi szezonban is újabb óvodai csoportok kezdik meg az úszótanfolyamokat. Az idei tanévben három helyszínen biztosított a gyerekek szakszerű oktatása, így ebben a szezonban kísérleti jelleggel a nagycsoportosok mellett néhány óvoda középső csoportos gyermekei is részt vesznek a foglalkozásokon. Mind a környezeti feltételek, mind az oktatók szakmai felkészültsége, türelmes és kedves hozzáállása valamennyi gyermekkel megkedvelteti a vízhez szoktatás első lépéseit. Egy-egy edzés alkalmával öröm nézni a mosolygó arcokat. Köszönhetően a kellemes mozgásnak a gyerekek vidáman és energikusan térnek vissza az óvodai csoportfoglalkozásokra. Az óvonénik és a csoportkísérők is kimeríthetetlenek. Köszönet illeti őket is, hogy a csoportokat ilyen szépen összefogják és minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a lehető legteljesebb létszámmal vegyenek részt az oktatási alkalmakon.

A tavaszi időszakban még tíz önkormányzati fenntartású óvoda gyermekeinek részvétele valósul meg a program keretein belül. Közülük február 18-án és február 25-én az Óbudai Hétpettyes Óvoda Szín-Kör-Játék Tagóvodája (Solymár és Törzs utcai épülete), az Óbudai Almáskert Óvoda, a Csicsergő Tagóvoda, a Gázgyári Tagóvoda, az Óbudai Mesevilág Óvoda és három tagintézménye kezdte meg a foglalkozásokon való részvételt. Ezt még egy oktatási szakasz követi, amellyel ezt a nevelési évet is zárjuk. A program május közepével ér véget.

Bízunk benne, hogy az ingyenes lehetőséggel a kerület valamennyi óvodáskorú gyermekének megalapozzuk az úszástudását és növeljük a vízbiztonságát. Kellemes időtöltést és jó sportolást kívánunk gyermekének!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó