Őszi szünetet követően újabb óvodai csoportok kezdik meg az úszásoktatást

November kezdetével, az őszi szünetet követően az óvodai úszásoktatás újabb szakaszba érkezik, ahol már a Római Sport Egyesület oktatásával a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben is elkezdődnek a tanfolyamok. A most véget ért oktatási szakaszban a Darnyi Tamás Úszóiskolában, valamint a Római Teniszakadémián a szülők nagy örömére a bemutató foglalkozások is nagyon sikeresen zajlottak. A gyerekek a játékos foglalkozások keretében mutatták be, hogy milyen eredményes volt az úszástudásuk fejlődése. Az oktatók barátságos és kedves személyisége igazán elősegítette azt, hogy a gyerekek szívesen vegyenek részt az edzéseken és örömmel térjenek vissza a következő órákra.

Novembertől a három oktatási helyszínen újabb óvodai csoportok kezdik meg az úszás alapjainak elsajátítását. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben a Római Sport Egyesület oktatásában a Pitypang Művészeti Óvoda és a Pitypang Művészeti Óvoda Gyöngyforrás Tagóvodája, a Római Teniszakadémián a Gyermeksziget Montessori Óvoda és Gyermeksziget Montessori Óvoda - Mosolygó Tagóvodája, a Császár-Komijádi Sportuszodában Darnyi Tamás Sport Egyesület oktatásával Óbudai Hétpettyes Óvoda Harrer Pál utcai intézmény összesítetten közel 330 gyermeke vesz részt az edzéseken.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó