A 2008-ban alapított Óbuda Sportolója Díjak és Hidegkuti Nándor Emlékplakett átadására hetedik alkalommal került sor május 2-án, Óbuda Napján.

A Hidegkuti Nándor Emlékplakettet a Képviselő-testület a kiemelkedő sporteredményt elősegítő, kerületi lakóhellyel rendelkező, vagy a kerületben működő sportegyesület vezetőjének, edzőjének, valamint a kerület sportéletéért, hírnevéért
tevékenykedő szakembernek adományozhat. Az Óbuda Sportolója Díjat pedig annak a női és férfi kerületi, vagy kerületi sportegyesületben versenyző sportolónak ítéli oda évről évre a Képviselő-testület a sportkérdésekben illetékes szakbizottság javaslatára, akik olimpiai, valamint paralimpiai programban szereplő sportágakban kiemelkedő eredményt értek el. A sportért felelős szakbizottság által második, illetve harmadik helyre sorolt női és férfi sportolók részére Emléklapot adományoz a testület.

2015-ben a Hidegkuti Nándor Emlékplakettet Óbuda-Békásmegyer sportjáért végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Jókay Zoltánnak, a Vasas Sc Röplabda Szakosztály vezetőedzőjének adományozta Óbuda-Békásmegyer Képviselő-testülete.

Jókay ZoltánKézdi Fanni DSC_8865

Kiemelkedő sportteljesítményéért Óbuda Sportolója Díj kitüntetésben idén Kézdi Fanni és  Nagymihály Levente részesült. Óbuda Sportolója Emléklapot vehetett  2. helyezettként Fodor Nikolett és Bulyáki Soma, 3. helyezettként Gadányi Zoltána és Radics Krisztián.

DSC_8828 DSC_8830

DSC_8833 DSC_8835

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó