Folytatódik az óvodai csoportok korcsolyaoktatása

A korcsolyaoktatás első szakaszában (2019. november 04. - december 13. között) 174 nagycsoportos óvodásnak nyílt lehetősége arra, hogy a korcsolyázás alapjait elsajátítsa a program 6 hetében. A jégre lépés kezdeti nehézségeit követően a gyerekek óráról órára ügyesebben manővereztek a jégen. Az Óbuda Hockey Academy edzők barátságos hozzáállása, szakmai elhivatottsága hozzájárult ahhoz, hogy az óvodások a program végére megszeressék ezt a sportágat, amit akár a későbbiek során szabadidős tevékenységként is űzhetnek majd.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával a program újabb III. kerületi óvodák bevonásával tovább folytatódik 2020. január 13-tól. A program 7 hetében (egészen 2020. február 28-ig) összesen 198 iskolaérett óvodás fog megismerkedni eme méltán népszerű téli sporttal.

A korcsolyaoktatás második szakaszában résztvevő óvodák:

  • Óbudai Almáskert Óvoda és Óbudai Csicsergő Tagóvoda 40 fő
  • Óbudai Hétpettyes Óvoda Szín-Kör-Játék Tagóvodái 47 fő
  • Pitypang Művészeti Óvoda (Ürömi) 26 fő
  • Óbudai Vackor Óvoda Mókus Tagóvodája 40 fő
  • Gyermeksziget Montessori Óvoda 45 fő

Az előző szakaszhoz hasonlóan a csoportokat 25-25 fős bontásban 2-2 edző fogja felügyelni, tanítani a 45 perces órák keretein belül. A heti egy alkalommal tartandó órák helyszínéül továbbra is az Óbuda Hockey Academy Jégcsarnoka fog szolgálni.

Reméljük, hogy az újonnan csatlakozó óvodai csoportok hasonló lelkesedéssel fogják meghódítani a Gepárd Jégcsarnokot, mint az előttük végzők.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó