Színvonalas küzdelem a fiú középiskolás kerületi kosárlabda bajnokságon

Idén is színvonalas küzdelmeknek lehettek tanúi azok, akik figyelemmel kísérték a csoportmérkőzéseket, majd a négyesdöntőt az Óbudai Kaszások kosárlabda csarnokában.  Remekül felkészült, illetve felkészített csapatok mérték össze tudásukat, vagyis a Varga Szakközépiskola, a Kőrösi Gimnázium, a Veres Péter Gimnázium, valamint az Árpád Gimnázium, a Kerék Utcai Iskola és az AKG tanulói játszottak egymás ellen.

A legtöbb csapatban egyesületi játékosok szerepeltek, még korosztályos válogatottat is láthattunk a pályán. Ennek ellenére a győzelmet az AKG csapata szerezte meg, pedig csak egyikük leigazolt játékosa egy fővárosi kosárlabda csapatnak! A döntőben azt a Veres Péter Gimnáziumot verték meg, akiktől tavaly még simán kikaptak, bár szintén csak a döntőben.

Magyarázatként talán a csapatszellemet, illetve a küzdeni tudásukat lehetne kiemelni, aminek köszönhetően az egyénileg képzettebb játékosokkal szemben is állták a sarat, sőt hátrányból is fordítani tudtak! Elismerés illeti az Óbudai Kaszások Sportegyesületet, hiszen nekik köszönhető, hogy a döntőt kiemelt helyszínen bonyolíthattuk, szinte „kosárlabda ünnepi hangulatban”!

Eredmény:

I. AKG

II. Veres Péter Gimnázium

III. Kőrősi Csoma Sándor Gimnázium

IV. Kerék Utcai Iskola

Gratulálunk minden résztvevőnek, és köszönet az összes szervezőnek!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó