Kerületi eredmények a Budapesti Sakk Diákolimpián

A hétvégi Budapesti Sakk Diákolimpián kerületünk több iskolája is részt vett. 

Az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alsó tagozatos fiú csapata 1. helyezést ért el a Budapesti Sakk Diákolimpia csapat döntőjében és ezzel továbbjutottak az országos döntőbe. A csapat tagjai táblasorrendben: Földes Márton (4.c), Geszler Ádám (3.d), Raj Milán (3.a), Báti Bálint (4.c) Raj Zalán (3.a), Puskás Gergő (3.d). Az egyéni értékszámos (FIDE pontos) 3-4. évfolyamos kategóriában is bravúrosan szerepelt Földes Márton (4.c), aki a megszerzett 3. helyével ugyancsak kijutott az országos döntőbe. Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő tanáruknak, Guba Miklósnak, az Óbudai Sakkiskola vezetőjének.

A Dr. Béres József Általános Iskola (Kiserdei tagintézmény) alsós lány csapata is remek szerepléssel megszerezte a Budapesti Sakk Diákolimpia 1. helyezését, ezzel továbbjutottak az országos versenyre. A csapat tagjai: Kincses Emma (1.c), Szabó Dóra (2.d), Csábi Eszter (2.d), Sztrinkai Réka (3.a).

(forrás: aquincum01.hu és drberesjozsefiskola.hu)

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó