Idén nyáron is várja a 3. kerületi gyerekeket a Siófok-Sóstói Gyerektábor

Augusztustól fogad gyerekeket a sóstói tábor, de az iskolai nyári ügyeleten résztvevők számára is szervezünk sport és szabadidős programokat. Tudjuk, hogy sok szülőnek már a veszélyhelyzet idején elfogyott az éves szabadsága, ezért különösen odafigyelünk arra, hogy a gyerekek, ha idén másképp is, de tartalmasan tölthessék a nyarat.

Jelenleg is tartanak a Siófok-Sóstói Tábor nyitást megelőző, karbantartási munkái, a zuhanyzók feletti tető cseréje is elkészül június 30-ig. A szükséges, fokozott higiéniai követelményeknek megfelelően napi többszöri takarításra, a közös területek gyakori fertőtlenítésére és kézfertőtlenítő-szerek kihelyezésére készülünk.

A nyári gyerektábort augusztus 3. és 23. között 3 turnusban fogjuk megszervezni, a nyugdíjas üdültetés azonban – a pandémiás helyzet miatt – 2020-ban elmarad.

A gyerekek biztonsága érdekében a szállások kapacitásait is csökkentettük, a 4 fős sátrakban két-két gyereket, az 5 fős kőházakban 3 gyereket helyezünk majd el. A táborba így maximum 200 gyerek tud menni turnusonként, azaz a 3 turnusban összesen 600 főt tudunk elhelyezni. A táborban – ahogy eddig is – egy fő orvos van jelen a tábor ideje alatt.

A III. kerület területén a KLIK által szervezett gyermekfelügyeleteken részt vevők számára sport és szabadidős programokat biztosítunk sportegyesületi foglalkozások szervezésével, sporteszközök rendelkezésre bocsátásával. Szükség esetén védőnők jelenlétét is biztosítani fogjuk.

Az óvodák, bölcsődék nyáron végig nyitva tartanak, a máskor szokásos nyári leállásra idén nem kerül sor.

/forrás: obuda.hu/

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó