Idén 60. születésnapját ünnepelte a Sóstói Gyermektábor

Ezen a nyáron ismét megnyitotta kapuit az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által támogatott és az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. szervezésében Balatonszabadi-Sóstón működtetett Ifjúsági Tábor.

Több mint 1000 gyermek töltött el élményekben gazdag egy hetet az idén 60. születésnapját ünneplő gyönyörű táborhelyen. A táborlakók örömmel vették birtokukba az Önkormányzat által felújított éttermet. A diákok különböző szak- (néptánc, karate, röplabda, mazsorett, judo) és iskolai táborokban mulatták az időt.

Vendégül láttunk Erdélyből (Csíkszereda), Lengyelországból (Varsó) és Kárpátaljáról (Aknaszlatina) érkező cserediákokat is.  A balatoni fürdőzés és a csoportok foglalkozásai mellett esténként különböző programok színesítették a táborlakók életét. Minden turnusban „RETRO  NAP”-on emlékeztünk meg a tábor 60. születésnapjáról. A táborozók élvezettel nézegették a fotókiállítást, melyen felelevenedtek a régmúlt emlékei.

Az 1 hetes nyaralás végén az Óbudai Sport és Szabadidő Kft. minden táborozó gyermeket megajándékozott egy - a jubileumi évre készített - bögrével, valamint tábori kendővel.

Reméljük, hogy 2020 nyarán újra gyermekzsivajtól lesz hangos a tábor, hisz „SÓSTÓ  VISSZAVÁR!”

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó