Idén nyáron is Sóstó

2016. június 20-án megnyitotta kapuit az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat által támogatott és az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. szervezésében megvalósuló Siófok-Sóstói Gyermektábor a III. kerületi gyermekek számára. Július 31-ig 6 turnuson keresztül vártuk az iskolai csoportokat.

 

A táborban lehetőségük volt többek között röplabdázni, kosárlabdázni, focizni, biciklizni, tollasozni, ping-pongozni, kerékpározni vagy a kültéri fitneszparkot használni, így akkor sem kellett megijedni, amikor nem volt kifejezetten strandidő. A tavasszal felújított stégen a gyerekek kipróbálhatták az új csónakot is. Szinte minden csoport kihasználta a lehetőséget és csónakázott a Sóstón.

A hat turnus alatt több mint 900 gyermek változatos időjárás mellett strandolhatott a Balatonban, sportolhatott, kézműveskedhetett, emellett részt vehettek közös programokon, mint a szabadtéri mozizás, futball Európa-bajnokság eseményeinek követése, zenés-táncos ismerkedési est, volt tábortűz és persze a tábornyitó zászlófelvonás sem maradt el egyik héten sem.

Július 3-án erdélyi testvérvárosunkból, Csíkszeredából, július 14-én pedig Varsó-Bemowoból és Aknaszlatinából érkeztek gyerekek, akik az ott töltött héten ugyancsak részt vettek a táborban szervezett programokon, sportversenyeken. A három külföldi csoport ellátogatott Veszprémbe, Balatonfüredre és hajókirándulást tett Tihanyba, ahol megtekintették a bencés apátságot.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó