Sokszínű sportprogramok a Kiserdei és Zápor utcai Általános Iskolákban

Idén nyáron az Észak-Budapesti Tankerületi Központ által fenntartott Kiserdei és Zápor utcai Általános Iskolákban valósult meg a III. kerületi köznevelési intézményekben jogviszonnyal rendelkező gyerekek nyári felügyelete.

A két helyszínen zajló nyári ügyelet során a diákok változatos kulturális, szabadidős, egészségmegőrző programok mellett, sportfoglalkozásokon is részt vehettek.

Köszönhetően az Óbudán működő sportegyesületeknek a kijelölt intézményekben számos sportágat kipróbálhattak a gyerekek. Judo, kung-fu, ritmikus gimnasztika, akrobatikus torna, vívás, kézilabda, röplabda, biciklizés, lövészet, japán harcművészet csak egy néhány sportág, melyet közelebbről is megismerhettek a diákok a program 4 hetében.

A Duna közelsége miatt a vizes sportok világába is betekintést nyerhettek a gyerekek, kipróbálhatták a kajak-kenuzást, evezést, sárkányhajózást. A nagy hőségben, természetesen a strandolásra is jutott idő. A Pünkösdfürdői Strandon játékos úszófoglalkozással színesítettük a napi programot, sportegyesületi részvétellel.

Bízunk benne, hogy a diákok pozitív sportélményekkel gazdagodtak és a sokszínű egyesületi programkínálatban, mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb mozgásformát, amit akár a későbbiek során szabadidős tevékenységként is űzhet.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: info@esernyos.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó