Lovagi játékok az Óbudai Nyári Napközis Táborokban

Az Óbudai Napközis táborokban múlt héten megrendezett tematikus a napok igazán nagy élményt jelentettek a gyermekek számára. Élménydús napnak nézhettek elébe, lovagi játékok várták őket.

Figyelem, figyelem, közhírré tétetik, hogy a legendás Sir Gallahad, és Sir Bedevir, a két rettenthetetlen lovag újra elindul a Szent Grál után! Segítőket toboroznak, fegyverbe hát, fiatalok, induljatok az ereklye keresésére a Kerekasztal Lovagjainak zászlaja alatt!

E szavakkal és dobpergéssel adták tudtára mindenkinek, hogy csatába kell szállni, s hősiesen harcolni a veszélyes úton, ami a Szent Grálig vezet. Így hát megkezdődtek az érdekesebbnél érdekesebb igazán szórakoztató feladatok, amely a csapatokat az út során várta. Pezsgett az élet a táborban ki éppen a kardforgatással, viadalokkal szerzett a csapata számára értékes pontokat, mások a csapatok pajzsát, zászlaját készítették el. A kishölgyek is jeleskedtek az udvarhölgy képzőben, míg a kis lovagok lovagi kiképzésben vettek részt.

A kalandjáték feladatait az összefogás, a bátorság és a hűség jellemezte. A gyerekek nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt a programokon. A tábor ezen túlmenően is sok érdekességgel várja a résztvevőket, a rendszeresen megszervezett Ki mit tud? vetélkedők, számháború és partizán játékok mindig nagy népszerűségnek örvendenek.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó