Rekortánra fel! - Kiscsoportos közösségi futóedzés a békásmegyeri futókörön

Október 30-án 18:00 órai kezdettel szeretettel várjuk a futás szerelmeseit egy jó kis futótechnikai edzésre a nemrégen átadott békásmegyeri futókörön (Táncsics Mihály utca, Lukács György utca és Ezüsthegy utca által körülhatárolt területen).

Ez az edzés nem a kilométergyűjtésről fog szólni, hanem visszamegyünk az alapokhoz és gimnasztikával, futóiskolai gyakorlatokkal fejlesztjük a mozgáskoordinációt és a lépésfrekvenciát.

Találkozóhely: Lukács György u. 15. Lábtenisz pálya
Találkozó időpontja: 17:45-17:59
Kezdés: 18:00 pontosan
Az edzés tematikája:
15 perc bemelegítés, gimnasztika
30 perc futóiskola, lépcsőzés
15 perc levezetés, nyújtás
Az edzés vége: 19:00
Részvételi díj: ingyenes
Nevezés: szükséges, mely az alábbi nevezési lap kitöltésével tehető meg, tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre, valamint figyelembe véve a futókör kapacitását az eseményt 20 főben maximalizáltuk

Az edzést Marton-Mlecsenkov Éva, a CoffeeRUN Egyesület alapítója fogja tartani.

Kérjük az érdeklődőket, hogy az időjárásnak megfelelő futóruházatban érkezzenek majd a helyszínre, a frissítéshez vizet, sportitalt hozzanak magukkal. A pandémiás helyzetre tekintettel, kérjük az eseményen résztvevőket, hogy fokozottan figyeljenek majd a távolságtartásra az edzés ideje alatt.

Kezdőket, újrakezdőket is szeretettel várunk az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megvalósuló ingyenes futóedzésen!


A NEVEZÉS LEZÁRULT!


 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó