Családi Sport és Egészségnap a Boldog Sándor István Parkban

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a Boldog Sándor István Parkba augusztus 31-én. 10.00 – 16.00 óráig tartó programra.  

Fókuszban az egészség és a sport! Célunk, hogy kellemes környezetben, szabadban végezzünk sportaktivitást és irányítsuk a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Egészségesnek lenni jó, mindenki szeretné, ha azt mondhatná: „én teljesen egészséges vagyok”. De valójában mi is ez a fogalom? Az egészséget meg kell szereznünk vagy már készen kapjuk, csak élnünk kell tudni vele? Tulajdonképpen e három együttesen. Hiszen már gyerekkortól kezdődően érdemes, sőt kell is figyelni arra, hogy rendszeres testmozgást végezzünk, amelynek igénye aztán a mindennapjainkba beépülve természetessé válik. Nekünk szülőknek is nagy a felelősségünk ebben, hogy gyermekeink számára az aktivitásunkkal példát mutassunk.

Óbuda közösségi terei és szabadtéri sportparkjai megannyi lehetőséget kínálnak arra, hogy megtaláljuk a napi, heti testmozgás lehetőségét. Programunk során erre szeretnénk felhívni az óbudai lakosság figyelmét.

 

 

Tehát ne feledjük: A sok mozgás fontos! Azért, mert mi, emberek úgy lettünk „megalkotva”, hogy mindennapjaink és életünk nagy részét mozgással töltsük. A szervezetünk így alakult ki, igényli a mozgást. E feltétel teljesülése nélkül nagyon nehéz elérni, hogy egészségesnek érezzük magunkat.

Gyertek! Családok, baráti társaságok, kicsik és nagyok! Töltsetek velük egy sportos napot az egészségetekért! smile

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó