Családi nap a sport és az egészség jegyében!

Találkozzunk a Mészkőparkban június 22-én!

Programkínálatunkkal szeretnénk Számotokra minél színesebbé tenni ezt a napot! Lássuk milyen sportágakat próbálhattok ki? Asztalitenisz, kosárlabda és teqball: mindhárom sportágban edzők segítségével ismerkedhettek a játék technikai elemeivel, szabályaival és a további sportolás lehetőségeivel.

Tematikus programok:

10.15 Chi Kung 
10.45 Zumbázz a csemetéddel
11.30 Gerinc jóga 
12.30 Latin tánc
13.15 Szünet
14.00 Batyu Színház bábjáték

A Szent Margit Rendelőintézet egészségügyi szűrőbusza egész nap várja az érdeklődőket, ahol a kollégák hasznos szűrővizsgálatokat végeznek a prevenció fontosságára irányítva a figyelmet. Vizsgálatok: anyajegyszűrés, látásélesség vizsgálat 3-14 éves korig, hallásszűrés, vérnyomás és pulzusmérés.

A Váradi Mentőszolgálat várja az érdeklődő gyermekeket és szülőket, megmutatják, hogyan is működik egy esetkocsi, milyen eszközökkel és hogyan segítik a bajba jutottakat? Hasznos tanácsokkal szolgálnak a nyári balesetek megelőzhetőségéről, elkerüléséről. Felhívják a figyelmet arra, hogy a nyári hónapokban milyen veszélyeknek lehetünk intenzívebben kitéve.

Óbudai Kutyás Egyesület standjánál szeretettel várunk mindenkit 9.00-12.00 óráig, ahol gyerekek, felnőttek ismerkedhetnek, játszhatnak terápiás és annak tanuló kutyákkal. Az egyesület kollégái beszélgetésre invitálnak a felelős állattartásról, szívesen adnak tanácsokat az új családtag érkezése kapcsán. Kifestőikből tanulhatnak a gyerekek a kutyák testbeszédéről, hogy mit szabad, mit nem és további hasznos dolgokról játékos formában. Ezek mellett még tombolát is tervezünk apró kutyás ajándékokkal.

A Treck Se. célja, hogy az óvodás kortól kezdődően megtanítsák a gyereknek a kerékpárral való helyes és szabályos közlekedést. A programon színes, érdekes ügyességi pályával várják az érdeklődőket. A készlet erejéig - 6-8 db - tudunk kerékpárokat biztosítani, de természetesen saját eszközzel lehet a legjobban tekerni. 

A szabadtéri fitneszparkban a Közösségi Torna Óbudán kereteiben is működő edzést, tanácsadás lehet igénybe venni, instruktorunk Thaller János nagyon hasznos tanácsokat ad, hogyan használjuk hatékonyan ezeket az eszközöket.

Minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel!

 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó