Vízilabda edzések továbbra is folytatódnak – hírek az Oázis Sport Clubról

Ebben a szezonban is jó eredményekkel büszkélkedik az Oázis Sport Club a vízilabda életben. Bár a koronavírus-járvány nagyon megnehezíti az edzések lehetőségét, hiszen az egyesület egyik legfontosabb bázisának számító Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő már ősszel bezárt, de sikerült megoldaniuk, hogy a legkisebb csapataik az ugyancsak III. kerületi TVE uszodában edzhetnek tovább. Az egyesület bízik benne, hogy nemsokára újrakezdhetik az 'életet' Csillaghegyen. Az iskolabezárások idején is tartanak az edzések és a bajnokságok, így természetesen számos óvintézkedés mellett folyamatosan várják versenyző lányaikat és fiaikat úszó és vízilabda foglalkozásaikra.

A vírushelyzet ellenére, egy-egy mérkőzés halasztásával tovább folytatódnak a bajnokságok. Az országos utánpótlás bajnokságokban még sosem álltak ilyen jól, mint az idén, hiszen mind a három korosztályuk, az ifjúsági, a serdülő és a gyerek is az első vagy második helyen áll. Ha ez így marad a szezon végéig, akkor az Oázis Sport Club történetében először rájátszásban vehetnek részt, hogy bekerülhessenek az országos bajnokság felsőházába.

Serdülő csapatuk a Budapest bajnokságban is remekül szerepel, már két felsőházas rivális skalpját sikerült begyűjteniük. Az FTC és BVSC csapatát is legyőzve, és a kötelező meccseket is hozva, az Oázis SC játékosai jelenleg az első helyen állnak a bajnokságban. Még két kemény dió, a KSI és az OSC csapata vár az egyesületre, de nagy valószínűség szerint dobogóra állhat a csapat a bajnokság végén.

Felnőtt OB1/B-s csapatuk is szorgosan gyűjtögeti a pontjait, több őszi vereségért sikerült revansot venniük a tavasszal, ezzel biztosítva helyünket a középmezőnyben.

Az egyesület reméli, hogy az oltások és az óvintézkedések hatására a gyerekek újra visszatérhetnek az iskolapadokba és az élet is a rendes kerékvágásba, és nyáron újra várhatják az úszás és vízilabda iránt érdeklődő 6-10 éves gyerekeket nyári táboraikba. Az úszás, a vizes edzések ugyanis nemcsak azért jók, mert a gyerekek szeretnek lubickolni és labdázni, hanem azért is, mert a sok edzés erősíti az immunrendszert és a sportoló gyerekek bizonyítottan egészségesebbek. 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó