A Balu Sport Egyesület továbbra is biztosítja igazolt versenyzőinek a felkészítését

A Balu Sport Egyesület működésében a novemberben érvénybe lépő járványügyi szigorítások jelentős változásokat hoztak. Az úszótanfolyamokat szüneteltetniük kell, így egyik fő feladatuk az egyesület úszótanfolyamaira járó gyermekek szüleinek tájékoztatása volt.

Az öttusa szakosztály igazolt versenyzőinek edzéseit szerencsére meg tudják tartani, igaz, számos kreatív megoldást kell alkalmazniuk annak érdekében, hogy sportolóik úszásban, futásban és lövészetben is tovább fejlődjenek, de ne legyenek kitéve fertőzésveszélynek.

Az úszóedzések megtartására Törökbálinton nyílt lehetőség, a futóedzéseket irányítottan, de egyénileg, vagy megfelelő óvintézkedésekkel kisebb csoportokban tartják. A kondicionális képességek fejlesztését segítő „kondi” edzéseket a gyerekeknek online formában tartja a versenyzők úszóedzője, így a foglalkozások hatékonysága, szakmaisága nem szenved csorbát, ugyanakkor járványügyi szempontból biztonságos környezetben mozognak.

A lövészetet, köszönhetően a - valódi lövedék nélkül működő – csupán lézerjelet kibocsátó sportpisztolyoknak és elektronikus céltábláknak, a versenyzők szintén Törökbálinton tudják gyakorolni.

Amíg a járványügyi helyzet miatti óvó intézkedések nem kerülnek feloldásra addig ebben a „csökkentett” üzemmódban, de továbbra is nagy lelkesedéssel biztosítják foglalkozásaikat versenyzőiknek.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó