Oázisos vízilabdások sikerei a magyar nyári tornákon
Több száz gyerek edzőtáborozott idén nyáron az Oázis Sport Club nyári táboraiban. Kicsik és nagyok nemcsak az úszás, hanem a vízilabdázás szenvedélyének is hódolhattak a nyári szünet során. 
 
Mindemellett a klub csapatai ügyesen helytálltak a különböző vízilabda tornákon is. 12 éves oázisos ifjak harmadikok lettek a Szarvason rendezett pólós tornán, a 2006-7 születésűek és az ifi csapat is számos érmet hozott el, míg a lányok bronzérmet szereztek. Ezek a tornák elsősorban a nyári felkészülés részei, de azt is mutatják, hogy hol tart az egyesület a munkában. 
 
A klub szeptemberben ismét várja a 7 évesnél idősebb, már kicsit úszni tudó gyerekeket Óbudán! Idén először kisvizes oktatásra is lehet jelentkezni, amelyre 5 éves kortól várják az érdeklődőket!
 
Információ: Oázis Sport Club, Bilkei Bora 06304942009, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó