Gankaku - Karate - Életmód - Tábor

A Gankaku Sportegyesület vezetőedzői: Szabó János (5. dan, karate szakedző, funkcionális edző) és Szabó Tünde (3. dan, karate edző) az elmúlt nehéz időszakban is minden eszközt megragadtak, hogy a TEST/LÉLEK/SZELLEM harmóniáját erősítsék sportolóikban. A kijárási korlátozás alatt online foglalkozásokkal, majd ahogy arra lehetőség nyílt szabadtéri edzésekkel segítették gyermek és felnőtt tanítványaikat. Az elmúlt időszakban több edzőtáborban erősítették meg a résztvevők testi és lelki kondícióit.  

Először Szolnokon vettek részt a Magyar Goju-kai Szövetség központi, haladó edzőtáborán, ahol gyermekek és felnőttek edzettek Rebicek Gerd (6. dan), hazai Goju-kai Karate stílusalapító és stílusvezető mester irányításával. Több sportoló sikeres övvizsgát is tett! Szintén a szövetség sportegyesületeinek részvételével került lebonyolításra a kezdőknek és középhaladóknak szóló tábor Ceglédfürdőn, ahol csaknem 50 fő, elsősorban gyermek karatéka edzett és töltötte el szabadidejét a leghasznosabban.

Figyelemre méltó kezdeményezés volt Dr. Gubacsi Attila karate mester részéről („Harcművészek az Egészséges Gyerekekért (HEGYEM)” mozgalom alapítója), a Piliscsabán megrendezett „HEGYEM Szeretet Tábor”. A rendezvény az Álomvölgyi Meditációs Központ és a Büszke Bio Birtok helyszínein került lebonyolításra, ahol különböző harcművészeti stílusok mesterei és tanulói találkozhattak egymással. Igazi energia feltöltődés volt kicsiknek és nagyoknak. A tábor után, egy nem mindennapi zártkörű konferencia került megrendezésre Álomvölgyben, ahová a Gankaku SE vezetőedzőit is meghívták.

Tünde és János sensei-ek (sensei = tanár) töretlenül haladnak tovább küldetésük útján, ami jelenleg nem más, mint hogy erőt és kitartást adjanak, illetve helyes utat mutassanak az őket követőknek. A nyár további részében is összefogják azokat, akik igénylik a mozgást. Budapest III. kerület Önkormányzatának megbízásából (akik a Ceglédi tábort is támogatták) az Óbudai Nagy László Általános Iskola Zápor utcai tornatermében tartottak / tartanak bemutató edzéseket az ott napköziben lévő gyermekeknek. Az arra érdeklődőknek a Tímár utcai Ghost Fitness Teremben biztosítanak személyi edzést és kiscsoportos foglalkozásokat, ahol választani lehet a karate és az álltalános kondíció torna, vagy funkcionális edzés között.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó