Meggyőző hírek az óbudai vízilabda egyesületről – Fókuszban az Oázis Sport Club

Óriási megtiszteltetés érte a 3. kerületben is edzéseket tartó Oázis Sport Club serdülő csapatát, miután a napokban az Európa bajnoki bronzérmes felnőtt női válogatottal játszhattak az oázisos fiúk edzőmérkőzést. Az egyelőre elhalasztott trieszti olimpiai kvalifikációs tornára készülő lánycsapat egy nagyon jó hangulatú és hasznos edzőmérkőzést játszott az Oázis SC ellen a Hajós Sportuszoda fedett medencéjében. 

Mindeközben az Oázis SC Európa- és Világbajnok masters csapata is jelentős győzelmeket aratott a hetekben.

A Magyar Vízilabda Szövetség budapesti vezetősége a hagyományoknak megfelelően 2020-ban is megrendezte a Téli Kupát, amelyen OBI/B-s, Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokságban induló, valamint további területi csapatok vettek részt.

Tíz csapat öt héten keresztül két csoportban mérte össze erejét, majd a rájátszás helyosztó mérkőzésein döntötte el a végső sorrendet az eseménynek helyet biztosító BVSC uszodában. A döntő mérkőzésen egyébként megismétlődött a tavalyi döntő, a főszereplők ugyanazok voltak. A győzelmet és a kupát ezúttal azonban az Oázis Sport Club csapata szerezte meg a tavalyi bajnok Sportliget SE csapatával vívott végsőkig kiélezett mérkőzésen.

Az Oázis Sport Club hosszú évek óta tart vízilabda edzéseket Békásmegyeren és most már Csillaghegyen is. Folyamatosan várják a jelentkezőket nemcsak edzéseikre, de kedvezményes nyári táboraikra is. Van felnőtt amatőr vízilabda is ismét sportolni vágyó apukáknak, anyukáknak is. Jelentkezéseket az alábbi elérhetőségek egyikén várják:  Bilkei Bora, 06304942009, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó