VIII. Gankaku Óbudai Kupa

2019. december 1-én került megrendezésre a „VIII. Gankaku Óbudai Kupa” elnevezésű, „Utánpótlás Egyéni és Családi Karate Verseny”. Az eseményen, ahogy minden évben, idén is közel 300 fő 5-18 éves gyermek vett részt. Néhányan édesanyjukkal, édesapjukkal, vagy testvéreikkel léptek tatamira, „Családi Formagyakorlat” versenyszámban!

A versenyt szervező Gankaku Sportegyesületet 53 fő versenyző képviselte. 11 arany, 16 ezüst, 38 bronzéremmel az éremtábla 4. helyén végeztek. A felkészülések az egyesület Óbudai Harrer Pál, KERÉK, Óbudai Nagy László, és Első Óbudai Általános Iskolákban működő klubjaiban folytak.

Összefogás egy civil szervezeten belül!

A lebonyolításban segítséget nyújtottak a nem versenyző sportolók, a gyerek sportolók szülei, valamint több fiatal, akik közösségi szolgálat keretében vesznek részt a szervezet életében. Az egyesület tevékenységében nagy hangsúlyt fektet a „nevelésre”, amit nem csak testnevelésként értelmez. Szlogenjükkel is az összetartozás fontosságára igyekeznek rámutatni: „A csapat ahova tartozom”. A közösségi szellem, a közösségi gondolkodás kialakulásának köszönhető, hogy 18 éve rendezik hagyományos utánpótlás versenyüket, évről évre nagyobb sikerrel!

Egészséges életmód, együtt sportoló család!

Családi formagyakorlat versenyszámukkal motivációt nyújtanak a szülőknek, hogy gyermekükkel együtt gyakorolva készüljenek egy vidám, de hasznos megmérettetésre. A program célja, hogy a gyermeküket a tornatermek előtt váró szülőket aktív mozgásra ösztönözzék, ezzel egészséges életmódra neveljék a család minden tagját. A program a családi köteléket is erősíti!

Rendhagyó verseny a gyermekért!

A Gankaku Óbudai Kupa nem hagyományos verseny. A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek kísérő programok biztosítására! A rendezvény ideje alatt arcfestők, lufi hajtogató bohócok, Piatnik játékkuckó várta a kicsiket, elérve, hogy a versenyzés okozta stressz negatív hatásait, sok vidámsággal oldják fel. Eközben a Tiens-Óbuda egészségmegőrző termékeivel várta az érdeklődő felnőtteket árubemutatóval egybekötött tanácsadással. A rendezvény ideje alatt a Kohári Fotó Stúdió fényképezte a versenyzőket, akik nyomtatott példányt is vásárolhattak. A végén minden fénykép felkerült a Gankaku Se. facebook oldalára. A Piatni BP Kft. gyermekbaráti hozzáállásának köszönhetően, a kis versenyzők komoly ajándékokkal távoztak, ezzel is növelve megelégedettségüket.

Támogatók nélkül nem megy!

A Gankaku SE magasra rakta a mércét. A verseny alap költségvetése sem kevés (érem, oklevél, kupa, különdíjak, terembérlet, személyzet, hangosítás, orvosi felügyelet, stb.), a külön programokkal még több, amit a non-profit szervezet minden évben képes megvalósítani! Az idei év kiemelt támogatói voltak: Piatnik BP Kft., valamint Budapest III. kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata. További támogatók: Mobil Auto Service Kft., Supra Trend Kft., Észak-Budapesti Tankerületi Központ, Tiens-Óbuda, Györök Szóda Kft. KAPOCS Karate Program Családoknak. Az egyesület legfontosabb támogatóinak a versenyen induló gyerekek szüleit tartja, akik nem csak anyagilag, hanem rengeteg munkával – szeretettel – „lemondással” járulnak hozzá, hogy gyermekeik karatézhassanak és versenyezhessenek!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó