Iskolai oktatás része a vízilabda a Béres suliban

Csaknem nyolcvan lány és fiú vesz részt minden héten iskolai keretek között az Oázis Sport Club vízilabda edzésein. A dr. Béres József Általános Iskola negyedik és ötödikes tanulói szinte mindannyian már jól úsznak, ezért a kötelező úszásoktatás mellett ebben a tanévben a gyerekek vízilabda oktatáson vesznek részt hetente egyszer egy órában.

Busz hozza az osztályokat a Vízművek Sporttelepére, ahol a srácok labdát kapnak a kezükbe és ismerkednek a vízilabda csodálatos világával. Taposnak, labdát vezetnek és már kapura is lőnek. Az Oázis Sport Club edzője jókedvűen vezeti be a gyerekeket a sport fortélyaiba, a srácok pedig alig várják, hogy már jövő hét legyen és kezdődjön az újabb foglalkozás. Többen közülük már jelentkeztek a hét minden napján tartandó edzésekre is.

A sportegyesület az edzéseket a Csillaghegyi uszodában és Békásmegyeren, a Vízművek Sporttelepén tartja. Jelentkezéseket az alábbi elérhetőségek egyikén várják: Bilkei Bora 06304942009, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó