Sűrű, de nagyon eredményes november a BASE életében

A hónap elismeréssel kezdődött. Az egyesület 2 sportolóját ’Jó tanuló, jó sportoló’ ösztöndíjban részesítették, ami bizonyítja, hogy ebben a kifejezetten ’nehéz’ sportágban a szorgalmas tanulás mellett is lehet kiemelkedő eredményeket elérni! Gratulálunk Török Zsófiának és Bíró Kittinek a példamutató eredményeikhez!

November 8-án 16 versenyzővel két bíróval és három edzővel indult útnak a csapat Prágába a Nemzetközi Akrobatikus Torna versenyre. Csodás helyezésekkel, köztük két bronzéremmel tértek haza a 10. jubileumi prágai versenyről. Újra méltón képviselték magas színvonallal az óbudai sportéletet! 

Újabb hétvégét követően a következő állomás Gödöllő volt, november 16-án, ahol országos pontszerző versenyen vett részt a csapat. Ilyenkor nagy a tét, mert utoljára itt van lehetőség megszerezni a kvalifikációt a Magyar Bajnokságra. A csapat 9 egységgel képviseltette magát a versenyen, amiből 4 aranyérmes, 2 ezüst-, 1 bronzérmes, 1 IV. helyezett és egy VI. helyezett lett.

November 23-án, szombaton sem pihent a csapat. A délelőtt folyamán felkészítő edzésen vett részt az A kategória, közben az egyesület két edzője az SZPA Viktória Kupára vitte B kategóriás versenyzőit. Rekord létszámmal, 15 csapattal képviseltette magát az egyesület ezen az eseményen. Eredmények: 6 aranyérem, 5 ezüstérem, 3 bronzérem, és egy IV. helyet sikerült elérni.

Még ugyanezen a napon este a Bláthy Ottó Titusz Informatikai Szakgimnázium szalagavatóján is felléphetett a csapat.  Megtisztelőnek érezték a felkérést, így örömmel készültek a parkettára átalakított gyakorlatokkal. A visszajelzések alapján ismét sikerült színvonalas bemutatóval elkápráztatni a közönséget! 

November 30-án 9 egységgel kvalifikálta magát az egyesület a Magyar Bajnokságra, minden egység dobogós lett, ami óriási teljesítmény. Eredmény: 4 Magyar Bajnoki cím, 9 BASE versenyző léphetett a dobogó felsőfokára. 3 egység ezüstérmet, míg 2 egység bronzérmet vehetett át.

Gratulálunk minden versenyzőnek, a köszönet az edzőket illeti!  A BASE család az Óbudai sportegyesület újra sikeres, és boldog évet zárhat.

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó