Óbudai fiúk ismét dobogón, Hungarian Open Grand Prix 2019

Nemrég számoltunk be a két óbudai karatés fiú: Szabó Levente (1.dan) és Krammer Krisztián (1.dan) döntőjéről az IKGA Goju-kai stílus Európa Bajnokságáról. Most a 2 harcos megint dobogóra állhatott!

Tizenegy nemzet 114 klubjának 800 sportolójának részvételével rendezték meg 2019. november 9-én Szigetszentmiklóson a Hungarian Open Grand Prix elnevezésű nemzetközi karate versenyt (WKF olimpiai sportkarate). A Gankaku Sportegyesület két 21 év és 75 kg alatti versenyzője közül most Krisztiánnak sikerült felállni a dobogó legtetejére, de nem sokkal maradt le edzőtársa Levente sem, aki bronzérmet szerzett. Az egyesület az éremtábla 26. helyén végzett. Természetesen az eredmények mögött rengeteg munka áll! Az Óbudai Harrer Pál és az Első Óbudai Általános Iskolákban lévő foglalkozásokon felül még külön reggeli kondi edzéseken is részt vesznek az Óbudai Ghost Fitness teremben. Segíti a munkát Rebicek Gerd mester (6.dan), az MGKSZ elnöke, válogatott edző is, aki versenyzői edzéseken és táborokban fejleszti a sportolókat és edzőiket.

Az egyesület a versenyeztetés mellett nagy hangsúlyt fektet a tömegsportra, azaz a tradicionális Goju-ryu Karate-do oktatására is. Kiemelt programját: „Egészséges Életmód, Együtt Sportoló Család” támogatja a KAPOCS (Karate Program Családoknak). Ennek köszönhetően egy nyári és egy őszi „KAPOCS Karate és Életmód Tábort” szerveztek Cegléd Fürdőn, valamint 3 egész délutánt magába foglaló sportnapot - nagy érdeklődéssel. Helyszín az Óbudai Harrer Pál Általános Iskola és a mögötte levő fitness park voltak. (www.kapocs-sport.hu)

A sportegyesület vezetői (akik maguk is eredményes versenyzői múltra tekinthetnek vissza) töretlenül dolgoznak azon, hogy minden érdeklődő megtalálja helyét klubjaikban. A Gankaku Sportegyesület szlogenje: „a csapat ahova tartozom”.

www.gankaku.hu

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó