Októberi éremeső a Budai Akrobatikus Sportegyesületnél

A 2019. október 12-i Érden rendezett torna kupán a BASE "A" kategóriában indított versenyzői 16 fővel indultak, ami 7 egységet jelentett, volt olyan hely ahol az egyesület két saját egysége egymás ellen is hajtott a legjobb helyért. Így természetes, hogy kettőjük közül az egyik „csak” ezüstérmes lehetett. A másik ezüstérmesünk holtversenyben volt egy másik egyesület csapatával az első helyen, de egy részszámítás alapján mi lettünk az ezüstérmesek. A többi 5 egység hatalmas sikerrel állhatott a dobogó felső fokára! Így ők öt arany és két ezüst helyezést hozhattak el a hétvégi ÉTC pontszerző versenyéről. Harmincnégy fő "B" kategóriás versenyzőnk 14 egységet alkotott. Ők összes hat arany, öt ezüst, egy bronzérmet szereztek. Az egy ötödik és egy hatodik helyezett is szép eredményt jelent a népes mezőnyben. 

A következő megmérettetés a csapatok számára a 2019.10.19-én rendezett Puente Viktória Kupa volt, ahol a13 BASE egységnek 6 arany, 3 ezüst, kettő bronz és két 5 helyezést sikerült elérniük.

Nagy elismerés a Vezető-szakedzőnek Szücsi Ildikónak, és az edzőknek, akik évek óta, versenyről, versenyre teszik dobogóra az Óbudai csapatokat.

Gratulálunk az egyesület szerepléséhez, akik így képviselik a sportágukat, a sportos életmódot és Óbudát! Hajrá akrobatikustorna, hajrá BASE! Ahogy fényképbeszámolónk mutatja a mozgást nem lehet elég korán elkezdeni! smile

 

 

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó