Hazai és nemzetközi versenyeken is sikeresen nyitott a BASE
Hihetetlenül izgalmas 15 nemzet, közel 300 versenyző részvételével megtartott, nemzetközi versenyen szerzett érmekkel indította őszi versenyévadát a BASE. Az Egyesület öt egységgel képviseltette magát a megmérettetésben. Őri Hajnalka, Takács Orsolya és Szegő Sarolta alkotta trió minimális hátránnyal 5 századdal maradtak le a döntős mezőnyről. A négy döntőbe került egység a kezdeti izgalmakat legyőzve még szebb, jobb gyakorlatot tudott bemutatni, mint az előző nap. Ennek eredményeként Stafán Kira - Koppány Márton vegyes páros az 5-ös mezőnyből négyet maga mögé utasítva szerezhette meg az aranyérmet. 
 
Horváth Léna - Monori Janka - Sztojka Zsófia egy igen komoly létszámú 26 induló egységből szerezhette meg a bronzérmet. A következő mezőny a női páros is igen népes volt 18 induló egységével. Itt Bakos Brigitta - Pünkösti Mimi 2 tizeddel csúsztak le a dobogóról, így szerezték meg a méltán dicséretes IV. helyezést, és tőlük 5 századdal lemaradva Piroska Fanni - Török Zsófia szerezte meg az V. helyet a hihetetlenül szoros mezőnyben!
 
Mindenkinek hatalmas elismerést jelentenek ezek a sikerek, külön köszönet illeti a felkészítő edzőket.  Az Egyesület külön köszönetét nyilvánította Bláthy Ottó Títusz Informatikai Szakiskolának, amely intézmény jelenleg is otthont biztosít a BASE versenyzői számára!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó