Szezonnyitó a Vasas Óbuda röplabda szakosztálynál

Az idénynyitó sajtótájékoztatóját a héten tartotta a Vasas Óbuda röplabda szakosztálya. Az eseményen a következő szezon célkitűzéseiről, azok megvalósításáról, valamint a szakosztályt támogató szponzorok szerepvállalásáról egyeztettek a résztvevők.

A szakosztály őszi, legelső kihívását a Bajnokok Ligáján való sikeres részvétel fogja jelenteni, mellyel Európa legjobb 20 csapata közé szeretnének bekerülni. Míg a tavaszi periódusban a hazai sorozatra szeretnének koncentrálni és a fináléba való bejutást tűzik ki célul.

A szakosztály anyagi támogatását több szponzor is biztosítja, többek között Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata, Vasas Sport Club, Linartech Kft., Pannonbau Budapest Kft., Mizuno, Nutri8 Kft., Óbudai Autójavító Kft.

Markovits László, a Vasas SC elnöke a következő szezon egyik legfontosabb feladataként a Folyondár utcai létesítmény teljes körű felújítását jelölte meg, mely a megfelelő infrastrukturális hátteret fogja biztosítani a röplabdásoknak.

A Vasas Óbuda első meccsét a Bajnokok Ligája selejtezőben, október 8-án Montenegróban, a ZOK Luka Bar otthonában játssza, míg a bajnokságot október 11-én a Jászberény vendégeként kezdi.

Hajrá Vasas Óbuda! Sok sikert kívánunk a következő szezonhoz!

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó