Világbajnok lett az Oázis Sport Club Masters csapata

Augusztus vége bearanyozta a 3. kerületben is működő Oázis Sport Club jókedvét, mert világbajnok lett a FINA gwangju-i masters vízilabda világbajnokságán az Oázis SC a 40+ kategóriában. A siker mögött több éves felkészülés és rengeteg edzés áll. 

A nyitóképen szereplő csapattagok: Hátsó sor: Pék Gyula (mesteredző), Tóth Béla (kapus), Tóth-Deme Miklós, Budaházi Balázs, Golopencza Péter, Tiba Péter, Bagossy Zoltán (csapatvezető). Első sor: Vankó Péter, Ugray Zoltán, Ábrahám István, Viola Róbert, Vermes Dávid

Nemcsak az idősebb sportolók taroltak, hanem a fiatalabbak is. Az Oázis SC három fiatal játékosa is Európa bajnoki második lett az egyetemi Európa bajnokságon és többen eredményesen szerepeltek a budapesti Maccabi tornán. Ifi játékosaink másodikok lettek a nyáron rendezett Strandvízilabda bajnokságon, mindössze egy góllal alulmaradva a Vasassal szemben a döntőben. Az edzőtáborok monotonitását törték meg a nyárvégi tornák, ahová támogatásoknak köszönhetően jutottak el az ifjabbak. Szombathelyen a gyermekcsapat remekelt, Mezőtúron pedig az Oázis lánycsapata nyert, de a többieknek is egy fontos tapasztalat volt az éles felkészülési küzdelem.

Az Oázis Sport Club számára fontos célkitűzés, hogy a gyerekek jó társaságban, jó edzőkkel fejlődjenek és ügyesedjenek. Ha valaki szeretne mélyebbre merülni a sportág rejtelmeiben, vagy úszástudását csiszolná, az alábbi elérhetőségeken bővebb információt kaphat. 

/Bilkei Bora +36 30 494 2009, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó