Nagyszabású kétnapos Akrobatikus Tornaverseny Óbudán!
A Budai Akrobatikus Sport Egyesület szervezésében a két napos akrobatikus tornaviadalon a IX. BASE Bajnokságon 142 és a VII. Viktória utánpótlás Kupán 171, összesen 18 klub 313 versenyzője lépett a talajra. Az igazságos megmérettetést a két nap alatt 25 versenybíró segítette.

Szombati Bajnokságon a BASE hét egységet indított, erős megmérettetés mellett, mindenki dobogós helyezést ért el. Ebből öt egység aranyéremet tehetett a nyakába, a másik két egység a bronzérmet tudta megszerezni. A másnapi Viktória Kupán, mely az utánpótlás viadala, a BASE 50 versenyzőt állított ki a talajra. Ez 19 egységet jelent, akik közül 6 arany öt ezüst három bronz és három negyedik és egy nyolcadik és egy kilencedik helyezéseket értek el. A résztvevő klubok vezetői, edzői, sportolói szinte egybehangzóan köszönték a színvonalas versenyt, melyen örömvolt számukra is részt venni.

Idézet a szülői levelekből:

„ A magam részéről, valamint a résztvevő gyermekek, és szüleik nevében köszönjük szépen a mai nívós verseny rendezést!”

„Kedves Gábor és Ildi, Szeretném írásban is megemelni a kalapom előttetek, mint pedagógusok, pótszülők, cégvezetők és emberek előtt. Ez az odaadás és áldozatvállalás hiányzik minden nagy multiból. Remekül nemzetközi szintűre emeltétek ezt a sportágat itthon és már egész piciknek elérhetővé tettétek ezt a minőséget. Csak dicsérni, elismerni és biztatni tudlak titeket”

„Köszönjük! Hihetetlen a fáradhatatlan munka, amit beletettetek ebbe a szervezésbe is! Fantasztikusan sikerült, nagyon színvonalas verseny volt és igen, a közösség is rendkívüli! További sikereket és erőt, egészséget, kitartást kívánok Nektek a jövőben is!”

„Kedves Gábor Ildik és Edzők! A legszebb anyák napi ajándékot kaptam tegnap Általatok a gyerekemtől olyan boldog pillanatokat, amit nem lehet szavakkal kifejezni sem megvásárolni. Azonban, ha az érem nem így csillogna, és a látványtánc -hosszú évek óta titkos álmunk Hannával- még nem lenne az életünk része, akkor is a legjobb csapat vagytok az egész országban és olyan család, akikhez érdemes tartozni. Nem tudjátok elképzelni, mennyi örömet és élményt adtok sokunknak az embertelenül kemény és áldozatos munkátokkal.”

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó