Asztalitenisz terem nyílt a III. kerület szívében

A High Life Sport feltett szándéka, hogy e nagy múltú sportág megszerettetésével, egy újabb sportolási lehetőséggel tovább színesítse Óbuda és vonzáskörzetének sportéletét, és ezen keresztül az itt lakók egészségének megóvásáért is tegyen. A High Life Sport jövőképében világos célokat fogalmazott meg. A magyar pingpong utánpótlás nevelésében, a fiatalok amatőr- és versenysportjában, a fogyatékkal élő, tanulási hátrányokkal küzdő diákok, valamint az általános iskolások sportjában, az Idősek Sportjában, és a felnőtt amatőr asztaliteniszben is szeretnének szerepet vállalni. Illetve már vállaltak is:

  • otthont adnak a Kopogós Országos Bajnokságnak, és a Kopogós Világbajnokságra kvalifikáló Európa Bajnokságnak.
  • a fogyatékkal élő, tanulási nehézséggel küzdő gyerekek Diákolimpiáját márciusban rendezték meg.
  • április első hétvégéjén az Egyetemi-és Főiskolások Tavasz Kupáját bonyolították le.
  • Iskolai Asztalitenisz programot dolgoztak ki, amelyet a kerület általános iskoláiban szeretnének népszerűsíteni. (jelenleg három iskolai osztállyal már együttműködnek)
  • amatőr és versenysport oktatásuk jelenleg formálódik, igazolt versenyzőkkel a kerületi, és az országos asztalitenisz számára is szeretnének új tehetségeket felfedezni, illetve a sport segítségével nevelni.
  • a Nyugdíjasok áprilisi, fővárosi bajnokságára asztalokat biztosítottak, együttműködésben az Óbudai Szociális Szolgáltató Központtal.
  • az amatőr, a sportággal ismerkedni, megtanulni, vagy a sportágban amatőr szinten versenyezni kívánó felnőttek számára ugyancsak nyitva állnak.

 

KAPCSOLAT:

High Life Sport Budapest
Cím: 1037 Bp. Nagymihály u. 1.

Telefon: +36 (1) 720 5398
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Asztalfoglalás: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NYITVA TARTÁS:

Hétfő – Péntek: 09:00 – 22:00
Szombat: 10:00 – 18:00
Vasárnap: ZÁRVA

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó