Óbudai WDSE éremeső

Az Aerobik Magyar Kupa I. fordulóján az Óbudai WDSE aerobikosai 9 arany, 11 ezüst, és 6 bronzérmet és gyönyörű helyezéseket szereztek.  Az egyesület eddigi legsikeresebb hazai versenyét zárta, 13 sportolójuk szerzett jogot a 2019-es bakui Európa Bajnokságon való indulásra.Következő állomás a Portugál Open és Világkupa volt, ahol a versenyzők folytatták a remek szereplést a nagyszabású nemzetközi FIG aerobik versenyen.

Kiválóan helyt álltak, 2 arany, 2 ezüst és egy bronzéremmel, és kiváló döntős helyezésekkel zárták a nívós megmérettetést. Simon Zsófia és Fejér Fruzsina társaikkal, Fényes Grétával( Flex HD), Görgényi Ilonával (Flex HD)és Ákoshegyi Dórával (PSN ZRT) meg sem álltak a dobogó legfelső fokáig, Simon Zsófia pedig a Flex HD- s lányokkal duplázott aerodance- ben. Fejér Fruzsi trió társaival, Görgényi Ilonával és Fényes Grétával egy nagyon értékes ezüstérmet csípett el. Az UP 1 aerodance csapat ( Csitkovics Dóra, Schiller Flóra, Szauter Liza, Dévényi Anna, Fejér Fruzsina, Katona Emese) ezüstérmes lett.

Meglepetéseként az UP2 csapat (Csitkovics Fanni, Nádudvari Milla, Himmel Tünde, Ficzkó Róza, Sánta Fehér Mira) remek teljesítménnyel és magas pontszámmal egy bravúros bronzérmet szerzett.

Az Óbudai WDSE Óbuda- Békásmegyer Önkormányzatának kiemelt támogatottja.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó