Négy meccs az Oázis SC jótékonysági tornáján

Jöjjön el és drukkoljunk együtt!

Immáron harmadik alkalommal rendez az Oázis Sport Club jótékonysági tornát január 17-én 17 órától 20 óráig a Vízművek Sporttelepén, (III. kerület Királyok útja 281-289.). A felkészülési időszakban nagyon fontos a csapatoknak, hogy jó meccseket játszanak és az edzők lássák, hogy hol és hogyan kellene a gyerekek edzettségét, az összjátékot esetleg változtatni, hogy aztán a meccsszezon beindulásánál már mindenki felkészülten szállhasson vízbe a hivatalos bajnokságokban.

A torna egyik legfontosabb hagyománya, hogy minden alkalommal ez az első lehetőség, hogy a legkisebbek bemutatkozzanak. A most még csak 8-9 éves fiúk és lányok akár már évek óta úsznak és labdáznak, hogy ez a pillanat eljöjjön számukra. Nekik ez életük első meccse, hivatalos körülmények között. Nagyon várunk minden szülőt és rokont és barátot, hogy együtt drukkoljunk a gyerekeknek.

A belépőjegyek árából befolyt összeget ezúttal a Keve utcai általános iskola Alapítványának ajánlottuk fel. Egyesületünk a harmadik kerületben tart edzéseket heti hat napban. Várunk minden kisiskolás érdeklődőt, aki szeretne rendesen megtanulni úszni, egy jó csapathoz tartozni és vízilabdázni. A tagdíjak nálunk a legkedvezőbbek. Hajrá Oázis!

Kövessék az Egyesület munkáját a facebookon Oázis Sport Club, vagy a www.oazissport.hu-n. Az előkészítő csoportba a 30/494 2009-es számon lehet jelentkezni Bilkei Boránál.

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó