Lolka Bolka városában jártak karatésaink

Az elmúlt hétvégén rendezték a POLISH OPEN – XII. International Karate Grand Prix elnevezésű nagyszabású nemzetközi WKF (olimpiai karate) karate versenyt a Lengyelországi Bielsko-Biala-ban. A sportesemény egyben a Magyar Karatésok kvalifikációs versenye is volt.

Az Óbudai Gankaku Sportegyesület karatékái közül Zeke Dávid ért el 7. helyezést, kadet formagyakorlatban (Kata), igen erős mezőnyben, 36 induló közül.

Az egyesület vezetőedzője: Szabó János is megmérettette magát 45-49 év közötti veteránok között, szintén formagyakorlatban. Ő a dobogó 2. fokára léphetett fel!

Október 14-én vasárnap a feltörekvő tehetségek állnak kihívás elé, a 25. Kodomo Kupán, ami utánpótlás és motivációs verseny gyerekeknek. Az egyesület saját versenyér: a 7. Gankaku Óbudai Kupára készülnek óriási lendülettel, amit KERÉK Általános Iskolában kerül megrendezésre, 2018. december 2-án.

A KERÉKBEN és az Óbudai Nagy László Általános Iskolákban, szeptembertől Goju-kai Karate tanfolyamok is beindultak, nagy érdeklődés mellett. Az Óbudai Harrer Pál Általános Iskolai klubbal, így már 3 helyszínen várják Budapest III. kerületében a tömeg és/vagy versenysport iránt érdeklődő kicsiket és nagyokat

www.gankaku.hu

 

1037 Budapest, Laborc u. 2.

tel: +36 1 388 9770

tel./fax: +36 1 250 1346

e-mail: titkarsag@obudasport.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás
Rendben!

Fenntartó